BEDRIJFSVAKANTIE: Beste klanten, onze werknemers en machines verdienen een beetje vrije tijd na een jaar werken. Van 13 juli tot 26 juli 2024 houden we vakantie. Je kunt natuurlijk wel je bestellingen versturen. Op maandag 29 juli 2024 zullen we, uitgerust en wel, uw order verwerken. GRUND wenst je een heerlijke zomer.

ONTWERP VAN HET SJABLOON

Het bedrijf GRUND a.s. produceert sinds 1990 badkamertapijten van hoge kwaliteit en design

Badkamermatten zijn een mooie en praktische toevoeging aan de badkamer. Het kan het karakter van de badkamer veranderen en het uiterlijk ervan verbeteren, terwijl het tegelijkertijd dient als veiligheidselement voor de bescherming van de gezondheid. Het bovenste deel van de mat maakt de badkamer qua uitstraling en gebruik aangenamer (op een zacht tapijt met een hoge pool stap je prettiger dan op een koude vloer), het onderste deel is antislip en voorkomt uitglijden de natte vloer.

  1. GAREN

Zowel acryl- als polyestergaren zijn zeer absorberend en sneldrogend. Beide zijn daarom ideaal voor gebruik in badkamers. Dankzij onze knowhow is het haar zelfs na meerdere wasbeurten nog steeds zacht en pluizig.

  1. NIET-GEWEVEN TEXTIEL

Het voordeel van non-woven stof is de weerstand tegen vocht in de badkamer. Dankzij deze eigenschap zijn onze matten van nature antibacterieel.

  1. ANTISLIPLAAG

Onze matten zijn aan de onderzijde bedekt met een speciale antisliplaag, waardoor de matten veiliger zijn en ook geschikt voor badkamers met vloerverwarming. Zelfs na 100 wasbeurten verliest de antisliplaag zijn eigenschappen niet.

  1. ENTL

De rand van het voorzetsel wordt afgewerkt met een krachtige Japanse machine. Dit beschermt de sjabloon tegen scheuren en geeft hem een ​​uiteindelijk esthetisch uiterlijk.