BEDRIJFSVAKANTIE: Beste klanten, onze werknemers en machines verdienen een beetje vrije tijd na een jaar werken. Van 13 juli tot 26 juli 2024 houden we vakantie. Je kunt natuurlijk wel je bestellingen versturen. Op maandag 29 juli 2024 zullen we, uitgerust en wel, uw order verwerken. GRUND wenst je een heerlijke zomer.

Steek de grills aan!

Met het begin van de feestdagen begint ook het barbecueseizoen. De geur van sappige steaks, worstjes, maïs en andere seizoensgroenten walmt van de grills, kazen smelten onder de folie of aardappelen worden zacht, en de tafel is al gedekt met knapperig gebak, salades, dips en heerlijke sauzen. De tuin zit vol gasten. Iedereen geniet van een goede maaltijd en wenst dat de avond nooit zou eindigen.

Met een beetje hulp van ons hoeft dat niet. Naast heerlijke traktaties kun je dit jaar ook praktische zitmatten voor je gasten maken. Ze zijn zacht, comfortabel en isoleren perfect tegen de koude grond dankzij de antisliplaag. Gasten kunnen hun gezellige gesprek voortzetten, want naarmate de avond vordert, zal de warmte niet langer beperkt zijn tot degenen die bij de grill staan.

dovnitr-ven_21052024

Wat moet ik kiezen?

Vraag je je af welk vloerkleed uit ons aanbod geschikt is voor buiten? Het antwoord is eenvoudig: allemaal. Ze kunnen allemaal heel gemakkelijk worden gewassen en gedroogd. Om je te helpen stijlvol te blijven, hebben we een selectie vloerkleden samengesteld die perfect zijn voor barbecues.

Onmisbare cirkels

grilovani_03072024_1

Op de DANCING SKY of de rode AUM is het misschien onmogelijk om andere gesprekken te voeren dan harmonieuze. Je kunt de ronde tapijten in levendige tinten zelf bezetten of iemand uit je omgeving uitnodigen om met je mee te doen.

Regelmatig entertainment

grilovani_03072024_2

Nodig ROMAN uit onder je gasten. Het gewone laagpolige vloerkleed is onder andere verkrijgbaar in de schaduw van hete kolen. Het rechthoekige vloerkleed HILLS is ook verkrijgbaar in 70 x 120 cm, precies goed voor twee. Als je je tot iemand aangetrokken voelt op een barbecuefeest, wat denk je dat hij of zij dan zal zeggen als je hem of haar dezelfde avond uitnodigt voor de "bergen"?

Elke vergadering is iets speciaals

grilovani_03072024_3

Grillen heeft zijn eigen regels. Dit hoeft niet het geval te zijn voor tapijten. Op de onregelmatige KARIM 21 kun je kiezen tussen koude en warme tinten. Je zult het warm hebben op beide. Het robijnrode MELANGE vloerkleed maakt de sfeer betrouwbaar aangenamer. De afgeronde hoeken gaan gepaard met een pool die zo hoog is dat het een genot is om in weg te zakken.

Meer is meer

GRUND vloerkleden lossen op elegante wijze het probleem op van waar u alle vrienden en kennissen wilt neerzetten die u bij uw barbecue wilt hebben. Met een beetje hulp zullen uw gasten een zomeravond hebben om nooit te vergeten.