BEDRIJFSVAKANTIE: Beste klanten, onze werknemers en machines verdienen een beetje vrije tijd na een jaar werken. Van 13 juli tot 26 juli 2024 houden we vakantie. Je kunt natuurlijk wel je bestellingen versturen. Op maandag 29 juli 2024 zullen we, uitgerust en wel, uw order verwerken. GRUND wenst je een heerlijke zomer.

MILIEUVRIENDELIJKE MATTEN

Er bestaat geen twijfel over dat we milieubewust denken en handelen. De winnaar is GRUND polyester tapijt, dat de laagste milieu-impact heeft in vergelijking met zijn wereldwijde concurrenten.

Wist je dat we matten aanbieden die nog verder gaan in de zorg voor het milieu? Ze hebben allemaal een iets andere aanpak van milieuzorg. Laten we onze milieusterren laten stralen.

den-zivotniho-prostredi_02

KONINGIN VAN RECYCLING

De CONCORDIA liner is gemaakt van 50% gerecycled materiaal. We spelen al heel lang met het idee om te recyclen. De productie van tapijten, vooral van onregelmatig gevormde tapijten, genereert overschotten. Het was onze grote wens om een proces te bedenken waarmee we dit hoogwaardige en nog bruikbare materiaal terug konden brengen in de productie. Het resultaat van deze wens en grote inspanning is de CONCORDIA mat. "Cordia" betekent "hart" in het Latijn. Dit tapijt is een zaak van ons hart.

den-zivotniho-prostredi_03

ONZE EVERGROEN

De LUXOR mat staat regelmatig in onze top vijf van best verkochte matten. Het kan zijn omdat het gemaakt is van ORGANISCH katoen zonder een vleugje chemicaliën, het kan zijn uitzonderlijke zachtheid zijn, zijn tijdloze look, de extra hoogte die wordt gegeven door het dubbelzijdige karakter van het kleed. Maar we willen veel sterker geloven dat je het kiest omdat het puur biologisch is.

den-zivotniho-prostredi_04

SCHAAKMAT VOOR RUB

Biologisch katoen terug in het spel. Deze keer op een vloerkleed met een dambordmotief. De mat is een populaire keuze voor mensen die, voor de komst van matten, gewend waren om hun voeten na een bad of douche op te warmen met behulp van een handdoek. De CHESS is enkelzijdig, met knopen aan de achterkant. Aan de achterkant biedt het echter perfect comfort, een aangename tactiele ervaring en bovendien een goed gevoel van een milieuvriendelijke keuze.  

den-zivotniho-prostredi_05

ONZE WINNAAR - POLYESTER

Zoals we in de inleiding al zeiden, is ons polyester als winnaar uit de bus gekomen in een onderzoek naar de impact op het milieu. Het is ook een overwinning voor je portemonnee. Tapijten zoals FEELING met verschillende poolhoogtes of de gegloeide TOUCHME in 10 tinten behoren tot de tapijten waarvoor je het minst betaalt. Dat zijn dubbele argumenten om voor deze tapijten te kiezen.