BEDRIJFSVAKANTIE: Beste klanten, onze werknemers en machines verdienen een beetje vrije tijd na een jaar werken. Van 13 juli tot 26 juli 2024 houden we vakantie. Je kunt natuurlijk wel je bestellingen versturen. Op maandag 29 juli 2024 zullen we, uitgerust en wel, uw order verwerken. GRUND wenst je een heerlijke zomer.

ONBEPERKTE BLANKA MATRAGI

Ze ontwierp de 20-jarig jubileumcollectie van GRUND, geïnspireerd op hun jurkontwerpen

Ter gelegenheid van de viering van het 20-jarig jubileum van de oprichting van het bedrijf GRUND werd in 2010 een exclusieve collectie badkamermatten van de wereldberoemde modeontwerper Blanka Matragi genaamd "Blanka Matragi ontworpen voor GRUND" op de markt gebracht.

Haar cliënten zijn vrouwen uit koninklijke families, hooggeplaatste vrouwen uit Amerika en Europa, en vrouwen van rijke zakenlieden. Blanka Matragi ontwerpt voornamelijk avondjurken, trouw- en verlovingsjurken. En Blanka Matragi begon ook met het ontwerpen van een exclusieve collectie badkamermatten van ons Tsjechische familiebedrijf GRUND. GRUND ontving deze uitzonderlijke collectie voor zijn twintigste verjaardag.

De collectie badkamertapijten van Blanka Matragi laat zien hoe inventief deze tot stand is gekomen.

"Creëren is voor mij een spel, en in dit geval was dat niet anders", zegt Blanka Matragi zelf over haar collectie badkamermatten.