EXOTISCHE OSMANY LAFFITA

 

Met zijn kenmerkende handschrift drukte hij de Cubaanse zon en geurige jasmijn op een collectie placemats en vloerkleden

Hij provoceert graag. Zijn modellen weerspiegelen de natuurlijke vrijheid, je zult ze niet missen op catwalks of in de badkamer. Speelse en luxueuze ontwerpen hebben een gemeenschappelijke noemer: ze zijn niet bang om zich te onderscheiden van de massa.

Osmany Laffita is een Cubaanse modeontwerper die in Tsjechië woont. Hij studeerde aan de prestigieuze kunstacademie San Alejandro in zijn geboortestad Havana. In de jaren ’90 deed hij ervaring op bij bekende modehuizen als Versace en Kenzo. In 1999 begon hij zijn carrière als modeontwerper bij zijn eigen merk Osmany Laffita Couture.

Mode van Osmany Laffita is voor vrouwen die op zoek zijn naar elegantie, die niet bang zijn om zich te onderscheiden van de massa en zich creatief willen kleden. Osmany presenteert zijn collecties in Parijs, New York en Miami. Het prestigieuze modetijdschrift Vogue En Español eerde hem met de prestigieuze "Designer's Choice Award" als beste ontwerper.

Iedereen die producten van het merk Osmana Laffita koopt, verwacht dat deze zich juist zullen onderscheiden door zijn elegantie en een vleugje Cubaanse kruiden, zon, geluk, levensvreugde en iets extra's.

De collectie Osmany Laffita for Grund is geïnspireerd op wat ze om haar heen ziet: de natuur, de zee, schelpen, bossen in Tsjechië en de Rubik's Cube. Over de collectie voor Grund zei hij: “Degenen die van mij houden, gaan 's ochtends naar de badkamer met mijn Laffita for GRUND badkamermatten. Degenen die mij haten, kunnen vanaf de ochtend op mijn naam stampen en springen."