BACK TO NORMAL

Terwijl marketeers aan het einde van de feestdagen graag communiceren over "terug naar school", willen wij de wereld toeschreeuwen dat we weer normaal zijn. In feite betekent de vakantie voor ouders vaak het tegenovergestelde als voor kinderen. Om voor hen een programma van twee maanden te bedenken waar ze van zullen genieten, dat tijd met elkaar inhoudt, en om dit alles te combineren met hun eigen werk, is een prestatie die een beloning waard is. Daarom hebben we besloten om u dit schoolseizoen te belonen met 20% korting op alle GRUND producten. U verdient het om uzelf blij te maken met iets leuks.

emotion_kidsday

U herinnert zich vast nog wel uit uw schooltijd hoe het was om naar de vakantie uit te kijken. Het begon in principe al op 1 september en hoe dichter we bij juli kwamen, hoe meer de opwinding groeide. Sommigen van jullie namen zelfs deel aan de gedenkwaardige sprint uit het schoolgebouw na de laatste bel. De vakanties waren, kortom, de beste tijd van het jaar, en met zoveel vertrouwen dat ze zelfs Kerstmis achter zich lieten.

Wilst as children we were oblivious to all that had to be arranged, sacrificed, often sacrificed, and above all paid for in order to bring us two months of boundless joy, as parents we know this all too well. Vakantie vereist strategisch denken, nauwgezet plannen en vaak diplomatiek onderhandelen. Deze prestatie van ons wordt beloond met een meedogenloze wringing van onze portemonnee en minimale dankbaarheid van degenen voor wie we het allemaal doen.

Elke prestatie verdient een beloning

AMMONA_60x100_b3616-16297_8590507282631

Wij bij GRUND missen uw verdiensten niet. Misschien is een korting van 20% op alle GRUND merchandise op zijn minst een klein teken van uw waardering. U verdient het tenslotte om iets leuks voor uzelf te doen na al die moeite. GRUND matten, vloerkleden, badkamer- en woonaccessoires kunnen een symbool zijn van een terugkeer naar de normaliteit. Wij maken ze voor u in de uitlopers van het Reuzengebergte, dus ze zijn niet ver van u vandaan. Zodra u ze ontdekt voor uw huis, zult u merken dat ze veel meer met u gemeen hebben dan ze lijken. Bovenal kunt u op ze rekenen, en dat hebt u zojuist bewezen met uw tweemaandsplan voor uw kinderen.

We denken altijd aan de kinderen

HAPPIES_100x100_b4296-053001137_8590507905752_MAIN4

Als kinderen zouden we willen dat we niets wisten van de afwijking van de normaliteit die de feestdagen voor onze ouders betekenen, en dat is waarschijnlijk maar goed ook. De kindertijd hoort weg te zijn van alle zorgen. Om onszelf aan deze waarheid te herinneren, houden we de korting van 20% op placemats en vloerkleden voor de kinderen. Uw kinderen zullen er dol op zijn. Ze zijn zacht, zacht, blijven goed op hun plaats liggen en zijn gemakkelijk te wassen. Ze zullen de kamers van uw kinderen gezellig maken en hen helpen beter om te gaan met het feit dat het volgende grote zomeravontuur zo onmogelijk ver weg is.