Beige vloerkleden voor een rustig huis

Wist u dat beige matten onze best verkochte matten zijn? Beige is tijdloos, neutraal, veelzijdig, maar ook heel praktisch. U kunt er bijna niets op zien. Het brengt rust in onze ziel. Aangezien de badkamer een plek van ontspanning en relaxatie moet zijn, is de aanwezigheid van beige logisch.

Beige past bij alles. Het past goed bij steen en hout, zowel in lichte als contrasterende donkere afwerkingen. Beige vloerkleden zijn te vinden in natuurlijke badkamers, maar ze passen ook bij moderne of industriële stijl. Zowel kleine als grote badkamers zullen het waarderen omdat het de ruimte visueel niet verandert. Misschien is deze kleur daarom zo populair bij u.

Het kan alles aan

bezova_11092023_2

Een andere reden waarom u zo van deze kleur houdt, is ongetwijfeld het praktische aspect. Terwijl alles te zien is op wit of zwart, kan beige alles aan, wat een voordeel is in de badkamer. Als u eenmaal besloten hebt dat wassen aan de orde is, kunnen beige vloerkleden net zo gemakkelijk gewassen worden als alle andere vloerkleden in ons assortiment. Net als andere vloerkleden zijn beige vloerkleden sneldrogend. De optie van drogen in de droogtrommel maakt het geheel nog sneller.

Warm, als een schapenvacht

bezova_11092023_3

De naam van de kleur is afgeleid van het Franse woord "beige", dat naar schapenwol verwees. De mengeling van grijs met gele en bruine tinten geeft echt de pluizige schapenpluimen weer. Beige is een van de warmste tinten. Samen met de natuurlijke zachtheid, gladheid en warmte van elk GRUND tapijt, wordt het gevoel van een gezellig huis versterkt. Het is ook de kleur van vrede, sereniteit en ontspanning. Zou iemand van u zich anders thuis willen voelen?

Schoon of met motieven?

bezova_11092023_4

Wij bieden de best verkopende tinten in zowel effen kleuren als met verschillende motieven. Beige staat mooi bij bruin, wit, zwart, maar bereikt ook een interessant effect in combinatie met levendig rood of geel. De ART weet er alles van.

En welk beige voorzetsel is voor u de duidelijke winnaar? Het is MELANGE, zowel in tinten beige als de bijbehorende champagne.