Maak een foto van uw GRUND tapijt

Wist u dat vloerkleden niet alleen voor thuis zijn? U zult de voordelen ervan ook buiten waarderen. Neem uw vloerkleed mee naar een picknick, een zomerbarbecue of gebruik het om het buitenspeelhuisje van uw kind te verfraaien. De matten zijn licht van gewicht, gemakkelijk op te rollen, en als ze eenmaal gebruikt zijn, is wassen een fluitje van een cent.


Wij associëren placemats en vloerkleden altijd met onze huizen. Heeft u er ooit aan gedacht dat ze net zo goed buiten kunnen worden gebruikt? In de zomer brengen de meesten van ons veel meer tijd buiten door. Iets zachts, zachts en knus onder onze blote voeten hebben is niet alleen fijn, maar ook verstandig. Ze zeggen niet voor niets dat verkoudheid van de voeten komt.

vynes-GRUND_15082023_2


Het is zo gemakkelijk om een terras gezellig te maken, de veiligheid en het comfort bij het zwembad te vergroten, meditatie in de buitenlucht naar een hoger niveau te tillen of de buiten- of boomhut van een kind op te knappen met behulp van een vloerkleed. Gewoon vastpakken, oprollen en klaar. De antisliplaag maakt het veiliger, en het oppervlak, dat zacht en warm is, zullen onze blote voeten altijd waarderen. Als het tapijt zijn werk heeft gedaan, kunt u het gewoon wassen. Het zal sneller droog zijn dan u zou verwachten, vooral in de zomerzon. De kleuren worden niet aangetast. Per slot van rekening kunnen ze zelfs in de droger.


Onze tapijten en matten van polyester en polyacryl zijn ideale kandidaten voor buiten. Naast alle andere betrouwbare eigenschappen zijn ze zeer antibacterieel, zodat ze uw blote voeten goed zullen doen. Ze doen het het beste op plaatsen waar het niet regent. Hoewel ze tegen regen kunnen zonder hun bloem te verliezen, zouden ze onnodig vocht opnemen en er langer over doen om te drogen. Als u ze verstandig behandelt, behouden ze alle kwaliteiten van tapijten voor thuis.

vynes-GRUND_15082023_3


Het is een kwestie van ieders smaak om de tapijten af te stemmen op de omgeving. Het is ook goed om na te denken over de geschikte gelegenheid. Populaire mandala's zijn perfect voor meditatie, wat rust brengt in onze ziel. Terrassen omringd door een tuin, die in de zomer vaak zijn meest levendige kleuren laat zien, zullen een meer sober natuurlijk of monochroom ontwerp waarderen. De focus blijft waar die hoort te liggen: op de natuur. Kleurrijkere patronen en motieven zijn geschikt voor gazons, waar ze het monotone groen kunnen opfleuren en diversifiëren. Bij kindertapijten zijn er geen aanwijzingen nodig. Hun doel is duidelijk.


Als u de voordelen van vloerkleden en kleden voor buiten al hebt ontdekt, help ons dan om anderen te inspireren. Als u een foto van uw vloerkleed voor buiten uploadt naar onze Instagram of Facebook en deze post #loveGRUND, krijgt u 10% korting op uw volgende aankoop bij ons.