DE KLEUR VAN 2024 IS PERFECT VOOR GRUND

Dit jaar maakte Pantone, de traditionele kleur van het jaar, ons erg blij. Na de "moed en zin om te experimenteren" die Viva Magenta vorig jaar bracht, was het tijd voor kalmerende en warme accenten. De kleur van het jaar 2024 is PANTONE 13-1023 Peach Fuzz, die al deze gevoelens moet oproepen. Gevoelens die hopelijk elke klant kent die bij ons een warm tapijt koopt.

Mooie dingen maken in de modekleur van het jaar is één ding. Maar een product maken dat zelf de belichaming is van de kleur van het jaar is iets heel anders. Elk GRUND vloerkleed en vloermat die we met liefde voor je maken in de uitlopers van het Reuzengebergte brengt een warme omhelzing van warme accenten. Je kunt ervan genieten in de badkamer, maar ook in andere kamers van je huis.

barva-roku24_02

ZO ZACHT ALS PAARDEBLOEMPLUIS

Peach Fuzz kan worden vertaald als "perzikpluis". De kleur is de personificatie van bijna ongrijpbare zachtheid en brengt kalmte. Het zijn deze gevoelens die ons zouden moeten helpen om beter te verdragen wat er om ons heen en in de wereld gebeurt. Gentle Peach werd gecreëerd door oranje en roze te combineren. Het is een warme tint die een gevoel van nabijheid, veiligheid en harmonie oproept. Zoals de warmte van thuis. Daarom ligt deze kleur ons zo na aan het hart.

WIJ HEBBEN ZE!

barva-roku24_03

In de GRUND collectie hebben we verschillende vloerkleden en tapijten gevonden die werken met de subtiele tint perzik. Het roze SHAMBALA vloerkleed drukt harmonie uit. De roze SHEREZAD combineert de modekleur van het jaar Peach Fuzz met zilverdraad. Grijs is trouwens een van de tinten die de nieuwe kleur perfect aanvult. Het precieze ontwerp van beide tapijten is het werk van eerlijk handwerk. Kinderen zullen de schoonheid van het delicate perzikkleurige BALLERINA tapijt waarderen. Het is er voor elke jonge dame die als een pluisje op weg is naar haar dromen.

WAAR COMBINEER JE HET MEE?

Kun je ook niet wachten om je huis te versieren met perzikbloemen, stoffen of keramische accessoires en om je garderobe op te fleuren met een nieuwe, warme tint? Hier zijn wat tips over wat je kunt toevoegen aan Peach Fuzz.

barva-roku24_04

In combinatie met bruin krijg je een aardse harmonie, wat goed nieuws is voor wie op zoek is naar een bruin LUXOR tapijt. Wie perzik daarentegen te ingetogen vindt, kan het aanvullen met dieprood of oranje. De AUM of SUNSHINE matten creëren samen met perzik een geweldige mix van vrolijkheid en rust. De grijze kleur benadrukt het moderne karakter van de nieuwe kleur van het jaar. Probeer deze perfecte combinatie eens, misschien met een van de grijze vloerkleden in de designs Luige Colani's. COLANI 1, 2 of 7B vragen erom.

barva-roku24_05