VAN DE TSJECHISCHE REPUBLIEK NAAR DE HELE WERELD

Kleine en middelgrote ondernemingen dragen voor de helft bij aan het inkomen van Tsjechië! Ze hebben de industrie, die eeuwenlang van cruciaal belang is geweest voor dit land, allang ingehaald. Bedrijven zoals het onze bieden nu werk aan tweederde van de beroepsbevolking. Maar succes op het thuisveld hoeft nog geen succes op het wereldtoneel te betekenen. Slechts een handvol bedrijven is erin geslaagd om het groot te maken. Wij zijn erg blij dat wij daarbij horen.

wereldkaart

Van KRAKONOSOV NAAR MEER DAN 40 LANDEN OP DE WERELD

karkonosze-g949706181_1920

Het merk GRUND is een voortzetting van de textielproductie die zo typerend was voor de Tsjechische Podkrkonoší-regio. De handwerk- en later fabrieksbedrijven uit die tijd hadden echter nooit durven dromen dat hun producten door de hele wereld gewaardeerd zouden worden. GRUND tapijten en vloerkleden overtuigden de inwoners van de buurlanden met hun kwaliteit, betrouwbare eigenschappen en buitengewone zachtheid. In de loop der tijd zijn ze erin geslaagd om de harten van klanten op verre continenten te veroveren, inclusief die overzee. 

ECOLOGIE EN DUURZAAMHEID

794A0220

Het klinkt misschien niet te aanmatigend om te stellen dat ons bedrijf een van de pioniers is geweest van een ecologische visie op de wereld op de Tsjechische markt. We zijn vanaf het begin diep overtuigd geweest van de juistheid ervan. We werden ongetwijfeld geïnspireerd door de omringende ongerepte natuur, wat ons ertoe bracht om ecologie en duurzaamheid stevig in onze bedrijfscultuur te verankeren. We zijn zeer verheugd dat een onafhankelijk onderzoek uit 2021 heeft bevestigd dat Tsjechische tapijten een lagere milieu-impact hebben dan concurrenten wereldwijd.

LEIDING IN ENTIRE EUROPA

grund

Wij zijn momenteel een van de weinige fabrikanten van badkamermatten en vloerkleden in Europa. 98% van onze producten zijn uitsluitend van Europese oorsprong en we willen dit aandeel blijven vergroten. In Mladé Buky maken we nieuwe, originele, kleurechte en uitzonderlijk zachte en warme vloerkleden van de drie beproefde materialen: natuurlijk BIO-katoen, lamsvelzacht polyacryl en onovertroffen zacht polyester. 

Zie een vertegenwoordiger van elk van onze beproefde materialen en doe inspiratie op voor uw eigen perfecte huis.