BEDRIJFSVAKANTIE: Beste klanten, onze werknemers en machines verdienen een beetje vrije tijd na een jaar werken. Van 13 juli tot 26 juli 2024 houden we vakantie. Je kunt natuurlijk wel je bestellingen versturen. Op maandag 29 juli 2024 zullen we, uitgerust en wel, uw order verwerken. GRUND wenst je een heerlijke zomer.

HERFST VOL NIEUWS

Er zijn tegenwoordig zoveel nieuwtjes in ons aanbod dat u weer iets hebt om over na te denken. En iets om over te dromen. Laten we samenkomen om onze nieuwe herfstaanwinsten te introduceren.

Laten we beginnen met vloerkleden, want dat zijn degenen die de kille herfstdagen perfect in balans kunnen brengen met hun warmte en buitengewone zachtheid.

Wilt u een mozaïek?

 news_16102023_1

Het onregelmatige, onregelmatige SHANGA tapijt werkt met kleurverlopen tot zacht crèmewit. Of u nu kiest voor oceaanblauw, aardgroen of lila paars, het is altijd de juiste keuze.   

Voor WINKELEN, SLAAPKAMERS EN BEWONERS

 news_16102023_2

De ATALA matrasbeschermer zal brutaal uit de badkameromgeving stappen en u warm houden in andere kamers van uw huis. De rijke kleuren en de aanwezigheid van zwart maken het een dominant element in elke ruimte.

STARS BY THE NIGHT

news_16102023_3

De inspiratie voor het SIRIA tapijt was ongetwijfeld de helderste ster aan de nachtelijke hemel. Zijn karakteristieke twinkeling of flikkering werd al door de oude Grieken waargenomen. Wij hebben dit fenomeen in al zijn schoonheid en eenvoud in ons nieuwe vloerkleed verwerkt.

VOOR ELK SEIZOEN

news_16102023_4

De magie van de MANTA mat is de dubbele poolhoogte. Terwijl de ene helft een superwarme 24 mm biedt, vinden we op de andere helft 14 millimeter.

KOM NAAR HET GROEN

 news_16102023_5

De populaire inzendingen ART en SUMMERTIME hebben een nieuwe kleur: groen. Terwijl het met ART aangeboden werd, het bloemmotief van groen mocht zeker niet ontbreken, moest er bij SUMMERTIME goed nagedacht worden. Oordeel zelf hoe we erin geslaagd zijn om het oorspronkelijke kleurenpalet om te zetten in op de natuur geïnspireerde tinten groen, grijs en roomwit.  

TRENDY SHERIKOVÁ

news_16102023_6

Eén van de kleuren van 2023 en 2024 is lila. Volgens ontwerpspecialisten ziet het er het beste uit in combinatie met grijs en wit. Wij hebben naar hun aanbevelingen geluisterd en het CAPRICIO tapijt uitgebreid met deze tinten. De hoofdrol blijft lila.   

HARMONIE VOOR ELKE WINKEL

Nieuwkomers onder add-ons worden gekenmerkt door harmonie en vrede. Vrede brengt niet alleen rust in onze badkamers, maar ook in ons geweten. Ze werken onder andere met materialen die de natuur graag deelt.   

Schoon werken

news_16102023_7

Als u een glaszetter of fabrikant van doucheschermen vraagt wat de beste manier is om glas en spiegels schoon te maken, zullen ze ondubbelzinnig antwoorden: een zuigmond. Wij hebben het voor u gevonden in een ontwerp dat bij uw badkamer past. De TURBO-LOC zuigmond is altijd bij de hand, zonder boren en met een handvat van natuurvriendelijk bamboe. 

BLACK & WHITE & BAMBUS

news_16102023_8

De opvallende vorm van de zwarte of witte ROTELLO accessoires bekoort door het sculpturale oppervlak en de aanwezigheid van natuurlijk bamboe. Bamboe kan in één dag tot 90 cm groeien, dus het gebruik ervan vormt een minimale belasting voor het milieu.

SILENT ALS EEN MOUIS

news_16102023_9

KOS-zitjes zijn voorzien van een Easy-close systeem voor geruisloos sluiten. Uit onze observaties is gebleken dat met hun hulp vaak onverwachte onaangename geluiden in woningen aanzienlijk worden geëlimineerd. Naast alle mogelijke kleuren bieden wij deze stoelen ook aan in muisgrijs-beige.

Drie bevestigingsmogelijkheden

news_16102023_10

Praktische plank PREMIUM PLUS kan worden gelijmd, geschroefd of vastgeprikt. Naast lijmen en boren kan het ook met een vacuümsysteem worden bevestigd. De combinatie van wit kunststof en glanzend roestvrij staal is ideaal voor de altijd vochtige badkameromgeving.