BEDRIJFSVAKANTIE: Beste klanten, onze werknemers en machines verdienen een beetje vrije tijd na een jaar werken. Van 13 juli tot 26 juli 2024 houden we vakantie. Je kunt natuurlijk wel je bestellingen versturen. Op maandag 29 juli 2024 zullen we, uitgerust en wel, uw order verwerken. GRUND wenst je een heerlijke zomer.

Badkameraccessoires - eenvoudig en snel verwisselen

We verbouwen de badkamer ongeveer elke 12 tot 15 jaar. Doe nu een kleine test: hebt u iets in uw kledingkast dat u een vergelijkbare tijd geleden hebt gekocht en dat u nog steeds wilt dragen? De overgrote meerderheid van de mensen zal u vertellen dat ze zoiets niet hebben en als ze het wel hebben, dragen ze het niet meer. Omdat onze smaak evolueert en verandert. Badkameraccessoires zijn de makkelijkste manier om het uiterlijk van onze badkamer om de paar jaar subtiel te veranderen zonder dat we muren hoeven te slopen. Bovendien kost de verandering ons zo weinig dat het op zijn minst het overwegen waard is.

Colani_18_anthrazite


Soapdispenser tips

Als u niet zeker weet hoe vaak het een goed idee is om de accessoires in uw badkamer te vervangen, dan geeft de pomp van de zeepdispenser u een hint. Zelfs de kwalitatief beste en best behandelde zal na hooguit een paar jaar tekenen van aanzienlijke slijtage vertonen. Natuurlijk kan de pomp in de meeste gevallen vervangen worden. Dit waarschuwingssignaal zou echter de aanzet tot verandering moeten zijn.

 

IMG_1165


Wanneer u de pomp vervangt, moet u de pomp vervangen.


Wanneer u besluit om uw zeepdispenser te vervangen, is het verstandig om rond te shoppen voor een hele collectie nieuwe badkameraccessoires. U zult beloond worden met een zintuiglijke transformatie van uw hele badkamer, vooral als u een echt tijdloze keuze van meubilair en tegels hebt gemaakt.


Rugs kunnen het hele jaar door gebruikt worden

Nieuwe badkameraccessoires kunnen u inspireren om het uiterlijk van uw badkamer opnieuw te bekijken. Als Kerstmis nadert, beginnen de typische kerstversieringen in de meeste huizen te verschijnen. Lichtjes fonkelen voor de ramen, kerststallen duiken op in de woonkamer, kransen hangen aan de deuren en maretakken aan het plafond. Waarom zou de badkamer, die meestal de eerste kamer is waar we 's ochtends binnenkomen, buiten beschouwing worden gelaten? We verdienen het tenslotte om 's ochtends al de geweldige kerstsfeer te voelen.

ICONIC_60x90_b4377-014004126_8590507921905_MAIN23


Badkamermatten zijn een gemakkelijke manier om uw badkamer in kerstsfeer om te toveren. In buurland Duitsland is het bijvoorbeeld heel gewoon om bij elke belangrijke feestdag of seizoen een ander vloerkleed te kiezen. Groene vloerkleden verwelkomen de lente, bloemenpatronen verwelkomen de zomer, tere bladeren verwelkomen de herfst en de kerstster spant de kroon voor een feestelijk einde van het jaar. Met passende vloerkleden kunnen we ook andere belangrijke dagen van het jaar vieren, zoals Pasen, Valentijnsdag of Halloween.


Inspiratie opdoen

Kijk naar onze tips voor een thema make-over die u een fractie van de prijs van een nieuwe badkamer kost. Inspiratie voor de komende zomer, Halloween of Kerstmis - u kunt er dit jaar allemaal van profiteren.