Blauwe tapijten brengen gemoedsrust

Blauw is de kleur van de vrede. Het is een koude tint, daarom associëren we het traditioneel met de winter. Blauw is echter onlosmakelijk verbonden met de zomer. Het is de kleur van de zee en de lucht, waar we in de zomer zoveel mogelijk van willen genieten. Een blauw vloerkleed brengt een stukje blauwe lucht en aangenaam verfrissend water direct aan uw voeten.

trendy_2023_21022023_WELLNESS BLUE-2

Blauw is een zeer populaire kleur in badkamers, juist vanwege de associatie met water. U vindt het terug op tegels, tegels, accessoires en textiel, of het nu in de vorm van handdoeken, badlakens of vloerkleden is. Daar stoppen we even. Blauwe vloerkleden zijn een paradox. De koele schaduw op een zacht vloerkleed brengt warmte naar ons lichaam, wat we zelfs in de zomer niet mogen vergeten. Het vloerkleed ziet er fris uit, maar biedt warmte-isolatie van de vloer, die zelfs in de zomer koel blijft.

Blauwe vloerkleden zijn er in verschillende designs. U kunt kiezen voor een van onze eenkleurige opties, maar u kunt ook een van onze blauwe patronen kiezen, van abstracte patronen, waarbij de verschillende tinten van deze populaire kleur op verschillende manieren worden gemengd, tot specifieke motieven uit de planten-, dieren- of waterwereld.

< href="/p>< href="/p>")

modre-predlozky_02082023_2

Net als andere GRUND tapijten zullen de blauwe tapijten u verblijden met een aantal betrouwbare eigenschappen. Ze zijn antibacterieel, sneldrogend en, dankzij de antisliplaag, veilig. Uw blote voeten zullen blij en warm zijn wanneer u erop stapt. Wij bieden ze aan in verschillende poolhoogten, in verschillende materialen en in verschillende maten. Voor de zomer zijn vloerkleden met een lagere pool over het algemeen geschikter. Als we vanaf de warme straat de badkamer binnenkomen, willen we onze voeten niet in een te hoge pool graven. Vloerkleden met een korte pool, die niets van hun warmte verliezen, zijn aangenamer.

blue-placemats_02082023_3

Ontwerptechnisch is het een goed idee om andere inrichting te volgen. Een sober badkamerinterieur kan een opvallender ontwerp hebben. Aan de andere kant zullen badkamers met een aantal dominante elementen meer geschikt zijn voor subtiele patronen of monochrome ontwerpen.

Blauwe GRUND vloerkleden zijn niet alleen voor badkamers. U zult hun kwaliteit en betrouwbare eigenschappen ook waarderen in de gang, slaapkamer, kinderkamer of woonkamer. Overal kunnen ze rust en verfrissing brengen, niet alleen in het zomerseizoen, maar ook de rest van het jaar.