BEDRIJFSVAKANTIE: Beste klanten, onze werknemers en machines verdienen een beetje vrije tijd na een jaar werken. Van 13 juli tot 26 juli 2024 houden we vakantie. Je kunt natuurlijk wel je bestellingen versturen. Op maandag 29 juli 2024 zullen we, uitgerust en wel, uw order verwerken. GRUND wenst je een heerlijke zomer.

Vloerkleed voor buiten - een goed idee

In mei lokt de natuur ons naar buiten. Het ruikt overal, het barst van de kleur en zelfs het weer kan een vriendelijker gezicht krijgen. Maar één ding mogen we niet vergeten: de grond is nog fris koud. De oplossing is zo eenvoudig. Neem een van je vloerkleden mee naar buiten. Het weegt bijna niets en zal je voeten veel warmte en comfort brengen.

Barbecueërs, en liefbhebbers van buitenfeestjes kijken misschien nog wel meer uit naar de lente dan zeilers naar land. Zodra het weer het toelaat, trekken ze massaal naar buiten. En wat dan nog als alles waar ze op zitten koud is? Dat maakt op dat moment niet uit. Het zou wel moeten. Voor wie gezond wil blijven, zijn er matten en kleden voor buiten. De antisliplaag isoleert de grond en maakt het veiliger, zelfs op de stoep rond het buitenzwembad. De zachte pool is warm en voelt aangenaam aan. Als het kleed vuil wordt, is dat niet erg. Wassen is een fluitje van een cent en voor je het weet is het droog. Je kunt de droger en de buitenbries gebruiken.

dovnitr-ven_21052024_2

Vloerkleden die uitnodigen om samen te zitten

Het graskleurige kleed van AUM nodigt niet alleen u, maar ook anderen uit om plaats te nemen. Het beste aan een bijeenkomst is immers dat mensen zich onder elkaar mengen. SHAMBALA maakt dit nog duidelijker. Elke onregelmatige cirkel kan door één persoon worden bezet.

dovnitr-ven_21052024_3

Over de motieven van de natuur

De handgenaaide Colani 1 lijkt op een doorgesneden appel of de binnenkant van een bloem. De groene ROMAN past perfect in het lentegazon. Op de natuur geïnspireerde vormen of kleuren horen in de natuur thuis, vind je niet?

dovnitr-ven_21052024_4

Er is nooit genoeg kleur

De bloeiende rotstuin kan gemakkelijk concurreren met onze matten, die een volledig kleurenpalet brengen. SUMMERTIME zorgt er op speelse wijze voor dat we volop genieten van de "zomertijd", ook al is het nog volop lente. COOL STARS verwarmt elk kind dat je even stil weet te houden.

Placemats en vloerkleden voor buiten zijn een goed idee. Vooral op dagen dat het lekker warm is, maar dat geldt niet voor de grond.