We kweken bloemen

De tijden zijn wat ze zijn. Terwijl nog maar een paar weken geleden de natuur haar lentegezicht opzette en daarmee de knoppen, volgde er een snelle en onverwachte afkoeling met temperaturen onder nul. Elke tuinier weet dat er niets slechter is om te groeien.

Fruittelers melden een ramp. De vorst slaat toe op een moment dat de planten op hun kwetsbaarst zijn. De jonge knoppen kunnen zichzelf niet beschermen. Meteorologen zeggen dat we moeten wennen aan zulke extremen. Accepteren. Aanpassen.

We hebben geen wondermiddel om bloemen tegen vorst te beschermen. Wat we wel hebben, zijn onze vaardigheden. Daarom hebben we een aantal bloementapijten voor je gemaakt. De bloemen en bloesems zijn er permanent in geweven, zodat ze mooi blijven en bestand zijn tegen de elementen. De kleuren blijven levendig, zelfs na herhaaldelijk wassen en even rijk na jarenlang gebruik. Wat denk je, is dit tenminste een oplossing?.

Bloemen onder je voeten

kvetiny_13052024_01

Het veelkleurige bloemmotief van het ART tapijt is zo populair dat we het in zes kleuren aanbieden. De bloemen groeien half op een grijze en half op een beige achtergrond.

kvetiny_13052024_02

Hoe kun je het dromerige FAIRY-deken beter aanvullen dan met een arm vol veelkleurige bloemen? Een fee met vleugels, een eenhoorn en bloemen vormen het favoriete trio van elke kleine prinses.

Motieven en patronen van planten

kvetiny_13052024_03

Het leukste aan de COLANI 23 mat is dat je nooit voelt dat de wind met de bloemblaadjes speelt. De mat brengt altijd uitsluitend warmte en comfort.

kvetiny_13052024_04

De natuur kan worden uitgenodigd in zelfs het meest intieme deel van onze dagelijkse reiniging. Het zachtwitte douchegordijn BOTANICA biedt een volledige omarming van wilde bloemen.

Bloemeninspiratie

kvetiny_13052024_05

De inspiratie van de natuur is onmiskenbaar aanwezig in het ronde vloerkleed SILENT SPRING. Het is als de binnenkant van een bloem in al haar schoonheid en complexiteit. 

kvetiny_13052024_06

Je kunt iedereen die je bezoekt laten weten dat je boven alles van de natuur en bloemen houdt. De WELKOM-mat is er letterlijk mee bedekt. Wie weet draaien bezoekers zich op het laatste moment om en komen ze over een paar minuten terug met een bloem voor hun gastheer.

Hopelijk heeft een beetje voorjaarsbloemeninspiratie u geholpen om te gaan met de grillen van het weer. Bij GRUND waarderen we de natuur. Onze toewijding aan het beschermen ervan is stevig verankerd in onze bedrijfscultuur. Daarom geloven we in het lenen van wat van haar schoonheid om uw huis te verfraaien.