BEDRIJFSVAKANTIE: Beste klanten, onze werknemers en machines verdienen een beetje vrije tijd na een jaar werken. Van 13 juli tot 26 juli 2024 houden we vakantie. Je kunt natuurlijk wel je bestellingen versturen. Op maandag 29 juli 2024 zullen we, uitgerust en wel, uw order verwerken. GRUND wenst je een heerlijke zomer.

KUNST - ONTDEK DE SCHOONHEID VAN TAPIJTEN

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel uren het kost om één tapijt te maken? Door hoeveel machines of handen het gaat? Een tapijt heeft een lange weg te gaan voordat het permanent zijn intrek kan nemen in je huis. Laten we samen enkele mijlpalen doorlopen.

art-umeni-predlozky_26022024_1

Het idee voor elk tapijt en vloerkleed moet eerst geboren worden in de creatieve geest van de ontwerper. Hana Hermanová, de ontwerpster van de succesvolle GRUND serie vloerkleden en tapijten, zit achter het ontwerp van het teder romantische ART vloerkleed. Volgens de ontwerpster duurde het ongeveer 6 uur van de eerste inspiratie tot het getekende ontwerp. Maar als we de uren zouden meerekenen die het idee rondcirkelt voordat het in volle glorie als schilderij verschijnt, zouden we waarschijnlijk niet meer kunnen tellen.


De naam van het voorzetsel ART is het werk van onze collega's in Duitsland. Zij waren de eersten die opmerkten dat het inderdaad een kunstwerk is dat niet alleen de vloer van de badkamer, slaapkamer, kinder- of woonkamer hoeft te versieren. Het zal ook opvallen aan elke muur, of het nu een warme rugleuning of een echt schilderij is.

art-umeni-predlozky_26022024_3

KUNST IN AANTALLEN

Als we de tijd van het verwerken van de knoflook tot het afgewerkte tapijt zouden optellen, zouden uren niet genoeg zijn. We zouden de drie weken overschrijden en uitkomen op een volle 24 dagen. Een deel van dit werk wordt gedaan door machines. Elke ART moet er vier doorlopen. Ondertussen zorgt ons team van medewerkers voor de ART-matten. Aan het einde is er wat handwerk. Geen machine doet de belangrijke visuele inspectie en verpakking zo zorgvuldig als een mens.

 art-umeni-predlozky_26022024_4

WAAR HET IN PAST?

De ART-inzetstukken bestaan uit zes verschillende kleuren. Op een bruine of grijze achtergrond vinden we een bloem in vijf verschillende tinten. Beige of antraciete ART-matten vragen niet veel aandacht. Ze vormen een passende aanvulling op elk interieur dat met deze kleuren werkt.


Blauwe, roze, oranje of groene varianten trekken van nature de aandacht. Het is geweldig als hun hoofdkleuren een echo vinden in ander meubilair. In de badkamer kunnen dat accessoires zijn, maar misschien ook de kleur van de tandenborstel, in de slaapkamer beddengoed, in de kinderkamer gordijnen of favoriet speelgoed en in de woonkamer? Daar volstaan snijbloemen, die sowieso dezelfde taal spreken als het tapijt. Maar het is geen voorwaarde. Levendige blauw- of oranjetinten, zachte roze en aardse groentinten kunnen op zichzelf staan, ongeacht of er soortgelijke kleuren in huis te vinden zijn.

art-umeni-predlozky_26022024_5

HET LOONT OM INTERSESSE TE HEBBEN IN DE DINGEN OM JE HEEN

Wat vind je van ART-voorvoegsels na het lezen van deze tekst? Voel je je er meer toe aangetrokken dan voorheen? Op dit moment kun je ART matten krijgen met 10% korting. Voeg gewoon de code: ART toe in de eerste stap van je bestelling en de korting wordt verrekend. Als je alles wat we over ART matten hebben voorbereid goed hebt gelezen, heb je (bijna) gewonnen. In de komende dagen lanceren we een nieuwe "Vliegend Tapijt" wedstrijd op onze social media.


De eerste die de vraag in ons artikel juist beantwoordt, ontvangt een ART mat in de gekozen tint helemaal gratis.